Alt du skal vide om kassesystemer til restaurationsbranchen

0

Restaurationsbranchen er benhård, og særligt i de store byer findes der konkurrerende restauranter og caféer på hvert et gadehjørne. Der findes både store restaurantkæder og små niche-caféer, der byder kunderne på attraktive og moderne koncepter, og det er let for kunderne at vælge til og fra mellem det store udbud – og her gælder det om at være konkurrencedygtig på flest mulige parametre. Et af de parametre hvor du kan adskille dig fra de konkurrerende caféer og restauranter, er ved at sikre at kunderne får en god og effektiv service, hvor der er overblik over og styr på bestillingerne.

Hvad kan du bruge et kassesystem til

Med et kassesystem til restaurationsbranchen får du et system, som let kan tilpasses til netop din forretning. Kassesystemet tilbyder et grundigt og overskueligt overblik over alt fra statistikker i forhold til dit personales løn, til salg og dækningsbidrag, samt et nemt, hurtigt og intuitivt system der gør håndteringen af bestillinger og ordre overskueligt. Med kassesystemet effektiviserer du din forretning:

  • Du kan let skabe et overblik over kundens bestilling, og bestillingen kan let tilpasses kundens individuelle ønsker gennem multiple choice-muligheder
  • Du kan sende ordren direkte fra den mobile håndterminal, når bestillingen foretages hos kunden, til personalet i køkkenet. På den måde kan du sikre minimal ventetid for kunden
  • Når kunden skal betale, kan du let splitte regningen i flere dele, hvis flere gæster har spist sammen

Kassesystemet fungerer uanset om du har en enkelt café eller restaurant, eller om du skal skabe overblik over en kæde af restauranter.

Fokus skal være på den gode service

Godt produkt og god service er essensen i en sund forretning, og særligt i café- og restaurationsbranchen hvor der som nævnt er meget konkurrence. Så hvis du har produktet – maden – i orden, så kan du med et kassesystem også sikre dig at kunne yde den mest optimale service til dine kunder.

 

Share.

About Author

Leave A Reply